Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ , ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ

Το μουντιάλ έρχεται αδέρφια ! Κάποιοι βέβαια έχουν την εξεταστική τους κι άλλοι τις δουλειές τους αλλά τι να κάνουμε ορέ ; Εμείς και οι παίχτες της Εθνικής να είμαστε καλά (κι άγιος ο Θεός) . Όσοι δεν ταξιδέψουν στην Αφρική ετοιμάστε τις πίτσες και τις μπύρες , διώξτε ότι θηλυκό τριγυρνάει μες στο σπίτι , αράξτε στον καναπέ σας με την αντροπαρέα και απολαύστε τους αγώνες χωρίς να σας ενδιαφέρει αν θα λερώσετε το σπίτι και το τι θα πει η γιαγιά που μένει δίπλα από τις φωνές σας . Μουντιάλ είναι αυτό ρε παίδες…

Εμείς θα σας δώσουμε κάποιες ιδέες για να διώξετε την γυναίκα από το σπίτι την ώρα των αγώνων :

1) Ενημερώστε την αρχικά πως θα έρθει ο Γιώργος , ο Κώστας , ο Παντελής κ.ο.κ. στο σπίτι να δείτε το ματς (αν είστε τυχεροί αυτό είναι αρκετό)

2) Στην περίπτωση που δεν πιάσει αυτό την ρωτάτε εάν μπορεί να ετοιμάσει τίποτα λιχουδιές , καμιά πίτσα και γενικά της ζητάτε να σας ‘’φροντίσει’’ . Προσοχή μην το παρακάνετε γιατί θα την διώξετε μια και καλή!

Τέλος ,

3) Εάν η δικιά σας δεν έχει πρόβλημα με αυτό (να τη γνωρίσετε και σε μένα) εκμεταλλευτείτε το και εσείς μην είστε λαλακες…

Ελπίζω να σας βοήθησα και καλή διασκέδαση μάγκες , το σαλόνι σας ανήκει…

γουρουνιάστε λοιπόν !

No Fair Play

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ULTRAS HELLAS

ULTRAS HELLAS



About Me

UltrasHellas
Καλοσωρίσατε στο προσωπικό blog μου . Απο εδώ θα διαβάζετε διάφορα δικά μου κείμενα ή θέματα απο άλλα blog και σελίδες , όπως και θα μπορείτε να ακούσετε τα αγαπημένα μου τραγούδια . Κάποιες απόψεις δικές μου γύρω απο ορισμένα πράγματα μπορεί να μην σας αρέσουν , να σας προβληματίσουν ή και να σας νευριάσουν κάποιες φορές . Αυτό είναι δικό σας πρόβλημα αφού ποτέ δεν φοβήθηκα να πω αυτά που πιστεύω και ούτε ντρέπομαι γι'αυτά . Για πολιτικά θεωρώ πως είναι χάσιμο χρόνου να ασχοληθώ μέσα απο εδώ , βασικά για να είμαι ακριβής εννοώ κομματικά καλύτερα διότι πολιτική δεν είναι ΜΟΝΟ τα κόμματα... Λίγα πραγματάκια για να γνωρίζετε για μένα λοιπόν . Σπουδάζω γραφιστική και λατρεύω την μουσική . Συγκεκριμένα την ελληνική underground hiphop . Επίσης αυτό που είναι το πάθος μου είναι η μπάλα - συγκεκριμένα η οπαδική κουλτούρα , το street art αλλά μεγάλη μου αγάπη είναι και η γραφιστική την οποία δεν την βλέπω απλά ως ένα επάγγελμα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα απο τις αναρτήσεις...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ ! :: Psychasthenic ::
Προβολή πλήρους προφίλ